Uddannelsen

Aarhus Dance Education Show 2022-2-18

Aarhus Dance Education er Aarhus’ første urbane danseuddannelse. Vi fusionerer og fordyber os i stilarterne indenfor hiphop og contemporary, for at skabe så alsidige dansere som muligt.

Det er vores vision, at eleverne udvikler sig teknisk, kreativt og udtryksmæssigt i forhold til deres individuelle potentiale, så de er klædt på til at kunne begå sig i det professionelle dansemiljø, der venter derude.

Benedikte Rørbæk

Benedikte Rørbæk er grundlægger af Aarhus Dance Education, og har siden 2013 arbejdet som både underviser, danser, koreograf og leder. Benedikte er uddannet fra Danseuddannelsen by Sara Gaardbo i 2013.  

Fra 2013-2020 har Benedikte været gennemgående frontperson for Levring Efterskoles danselinje, og sideløbende i 2019 stiftet dansekompagniet KONFETTI for unge talenter.
 
Endvidere har Benedikte været danser i gruppen Da Freakáliz (2016-2020) samt Vocazion (2020-2022) der de seneste år har gjort sig særligt bemærket på den danske dansescene, og vundet utallige af konkurrencer.

Benedikte fungerer desuden som konsulent hos FC Midtjylland, samt linjeansvarlig for ISI Idrætsefterskoles danselinje.

Det var først, da jeg selv var under uddannelse, at jeg blev klar over, hvor vigtigt det er at kunne navigere i forskellige stilarter, for at få så stort et teknisk og bevægelsesmæssigt råderum som muligt.

Jeg elsker dans i sin helhed, men dét jeg brænder allermest for, er at følge og udvikle talentfulde bevægere, der har en ambition om at tage deres dans til et højere niveau. Dét glæder jeg mig helt vildt til at kunne realisere på Aarhus Dance Education.

— Benedikte Rørbæk

Hvorfor vælge ADE?

Udover den almindelige danseundervisning, vil du blive undervist i anatomi og skadesbehandling, så du får en grundlæggende forståelse for, hvordan din krop fungerer, og hvordan du passer godt på den.

Du vil blive undervist af nogle af landets bedste undervisere og koreografer, der alle i tæt samarbejde med Benedikte Rørbæk brænder for at få det maksimale ud af dit potentiale.

Som elev vil du blive udfordret teknisk, fysisk og kreativt uanset dit individuelle niveau.

På Aarhus Dance Education får du kendskab til det professionelle dansemiljø, og værktøjer til, hvordan du begår dig som danser.

Aarhus Dance Education giver dig, som det eneste sted i Jylland, mulighed for at tage en 1 årig urban danseuddannelse.

Uddannelsen er deltid, hvilket vil sige, at du har mulighed for at have et arbejde, eller anden aktivitet, ved siden af.

Portfolio